Verzending van de rouwkaarten

Hier zijn diverse mogelijkheden voor.

U doet het natuurlijk liever zelf, dat is overigens wel heel gebruikelijk. Maar als u hier niet overheen ziet dan kan ik dit ook voor u verzorgen. Ik probeer de adressen zoveel mogelijk met de hand geschreven op de envelop aan te brengen, als dat niet mogelijk is door bijvoorbeeld drukte dan doe ik dit bedrukt maar dan wel met schrijfletters.

Ik help u natuurlijk heel graag bij het verzenden van de rouwkaarten. De enveloppen worden dan voorzien van de door u aangeleverde adressen. Het aanleveren kan in een Word of Exel-bestand, deze kunt u naar mij toesturen via de email.
Per adres reken ik € 1,00 extra, zijn de adressen toch met de hand op een blad geschreven of niet voorzien van een postcode dan is het per adres € 1,30.

Wilt u zelf het adresseren en de verzending van de rouwkaarten verzorgen dan kunt u de rouwkaarten en enveloppen bij mij afhalen of bij u laten bezorgen via PostNL of een koeriersdienst. Woont u in de naaste omgeving van Zwijndrecht / Zundert of op de route dan bezorg ik de kaarten soms in goed overleg even zelf (gratis).

Bij het verzenden maak ik gebruik van de verzamelenvelop van PostNL om de kaarten op de juiste wijze in het bezorg proces te krijgen.