Mijn assortiment

Op deze pagina vindt u een overzicht van rouwkaarten welke ik standaard in het assortiment heb. In de rubrieken kunt u rustig kijken naar wat er is. Omdat ik de rouwkaarten zelf ontwerp is er op detail eigenlijk altijd wel een aanpassing mogelijk om de kaart dan nog persoonlijker te maken.

Zit er in het bestaande assortiment niets van uw keuze dan is het mogelijk om een rouwkaart te ontwerpen met behulp van een foto of andere afbeelding. Denk daarbij dan aan een afbeelding van een hobby, sport, arbeid enzovoort. U kunt mij dan een onderwerp opgeven waarna ik in mijn beeldbank op zoek gaan naar enkele mooie items. Deze items stuur ik u dan per email toe zodat u daaruit een keuze kunt maken. Als voorbeeld: stel dat de overledene als paardrijden had u kunt bijvoorbeeld een foto van zijn of haar paard op de voorzijde laten plaatsen en op de achterzijde of binnenkant heel subtiel een foto van paardentuig.

Formaten
In mijn assortiment kaarten heb ik standaard 3 formaten waarop de meeste voorbeelden wel gebruikt kunnen worden, u heeft de keuze uit Full Collor (schoon gesneden) of traditioneel met een witte rand van 4-5 mm. 

Afmetingen gevouwen en gewicht
NM = 205 mm x 148 mm Staande kaart
VK = 165 mm x 165 mm Vierkant
NML = 205 mm x 148 mm Landscape
Gewicht  van het papier: 190 tot 200 grams

Abstract
Bloemen en Planten
Bomen
Dieren
Hobby (deze vullen we binnenkort aan)
Kind
Landschap
Lucht en Hemel
Religie
Steden en Dorpen
Strand en Zee