Rouwdrukwerk

Rouwkaarten zijn verkrijgbaar in zeer veel varianten en wisselende kwaliteit. De kwaliteit van het drukwerk bestaat onder andere uit; de juiste opmaak, het gewicht van het papier, wel of geen ril (vouwlijn) enzovoort. Rouwdrukwerk is ook mogelijk op rijstpapier, pvc, leer enzovoort.

Samenwerking leidt tot succes
Het goed produceren van rouwdrukwerk vereist een enorme aandacht op het gebied van klantcontact, inleving, meedenken, opmaak maar ook de vormgeving.  Elke stap in dat proces vereist menselijke handelingen, van het begin tot het eind. Dat doen wij niet alleen maar in samenwerking met u als opdrachtgever. Tijdens de ontwikkeling van de rouwkaart hebben we regelmatig contact met u en sturen we een gratis drukproef per email of WeTransfer tot dat de kaart naar wens is. Zodra wij deze proefdruk naar u hebben verzonden is er even telefonisch contact met u zodat er geen kostbare tijd verloren gaat in het proces en we niet op elkaar zitten te wachten.

Onderling overleg
In goed overleg en met zo min mogelijk schakels komen we met elkaar tot een prachtig eindresultaat. U heeft bij ons de keuze uit een Full Collor rouwkaart of gewoon een traditionele rouwkaart met een witte rand.

Kaarten uit het assortiment
Voor het drukken van rouwkaarten hebben wij een klein assortiment aan rouwdrukwerk. Wilt u zelf een idee aandragen voor wat betreft de afbeelding(en) en u wilt zelf de indeling bepalen dan is dat zeker mogelijk.
Onze beeldbank met meer dan 850 afbeeldingen staat tot uw beschikking.  
In samenwerking met u maken we de rouwkaart echt heel persoonlijk en niet alleen door een uitgekozen afbeelding of een kader, ook het door u gebruikte lettertype kan een rolspelen in het geheel.

In ons assortiment hebben wij rouwkaarten voor volwassenen, kinderen en baby’s.
Heel soms komt de vraag binnen of wij ook kaarten maken als er een huisdier overleden is en het antwoord is ja. Ook een huisdier kan voor iemand heel erg dierbaar zijn, toch?

Lettertype
Wij adviseren u wel om niet teveel lettertypes door elkaar heen te gebruiken. Bij het gebruik van sier- en schrijfletters moet u goed kijken naar de leesbaarheid.
Als wij zelf twijfelen aan de leesbaarheid of de netheid bij het gebruik van bepaalde lettertypes dan bespreken wij dat natuurlijk met u en dan bieden wij u graag een alternatief.

Rouwkaarten zijn exclusief envelop, postzegels en verzending naar het door u opgegeven adres. Voor informatie over de nog onbedrukte rouwkaart vindt u hier de nodige uitleg.

Als wij de rouwkaarten naar u moeten verzenden via PostNL  dan komen daar extra kosten bij en dat is dan afhankelijk van het totaalgewicht. Desgewenst kunnen wij de kaarten ook per koerier bij u laten bezorgen, de kosten zijn ook dan weer afhankelijk van de koeriersdienst en de gewenste tijd van aflevering. Soms bezorgen wij de kaarten persoonlijk bij u aan huis als u in de regio 078, 0165 of 076 woont.

De kleurweergave van een rouwkaart kan op uw computerscherm of welk beeldscherm dan ook anders zijn dan de werkelijke kleuren en kunnen dus afwijken. 

Voor contact.