Bedankkaartjes

Bedankkaartjes

Bedankkaartjes worden in de regel tussen de vier en 6 weken na de uitvaart verzonden. U kunt hiermee iedereen bedanken die bij de uitvaart aanwezig was of die u op welke wijze dan ook tot steun is gewees.

Voorbeeld ontwerp dankbetuiging

Als u dankbetuigingen wilt verzenden kunt u elke ontwerp gebruiken of aanpassen. maar ook een kaartje met een foto of een geheel eigen indeling is natuurlijk mogelijk.

Standaard dankbetuiging
Formaat van het (gevouwen) gevouwen bedankkaartje is 9,5 x 14 cm
200 grams Biotop of wit papier

Bedankkaartjes worden meestal verzonden in een bijpassende envelop met grijs kader. Maar het mag ook een envelop zonder kader zijn.

Kosten dankbetuiging
De kosten voor de dankbetuiging liggen tussen de 1.50 – 2,25 euro per stuk.

Aanleveren van tekst en beeld
De tekst of afbeelding kunt u mailen of afgeven bij ons op kantoor. Per post versturen kan ook, maar wij adviseren om dit niet te doen met persoonlijke foto’s. Voor wij tot drukken overgaan ontvangt u altijd eerst een drukproef per mail. 

Het kost ongeveer 2 à 7 werkdagen om de dankbetuigingen te maken. Wij kunnen de verzending van de dankbetuiging voor u doen maar u kunt deze ook ophalen en zelf de bedankkaartjes verzenden.

Postzegels
Als u de bedankkaartjes zelf gaat verzenden kunt u zelf postzegels kopen, maar wij kunnen ook het gewenste aantal postzegels aan u leveren. Het is gebruikelijk om gewone postzegels te gebruiken, als u nog rouwzegels over heeft dan kunt u deze bij ons omruilen.

Voorbeeld teksten

Om u te helpen hebben wij een aantal voorbeeld teksten samengesteld, u kunt zo in rust met elkaar overleggen welke tekst en wat voor afbeelding op het kaartje moet worden gedrukt. U mag natuurlijk zelf ook een persoonlijke tekst maken, eventueel in combinatie met onze voorbeeldteksten.

Voorbeeld tekst 1

Voor uw blijken van medeleven en deelneming ons betoond na het heengaan van ………….

Naam Overledene

betuigen wij u onze oprechte dank.

Voorbeeld tekst 2

Een brief, een kaart, een handdruk, soms zonder woorden, of alleen maar aanwezig zijn. Het waren uitingen van hen die ons wilden bemoedigen en troosten in ons verdriet na het overlijden van ………….

Naam Overledene

Wij zijn u dankbaar.

Voorbeeld tekst 3

Na het heengaan van …………….

Naam Overledene

hebben velen hem/haar de laatste eer bewezen. Ook mochten wij van vele vrienden en bekenden blijken van medeleven ontvangen. Uw belangstelling heeft ons diep geroerd en wij betuigen hiervoor onze oprechte dank.

Voorbeeld tekst 4

Overweldigend en hartverwarmend waren de vele blijken van medeleven na het overlijden van ………………….

Naam Overledene

Wij danken u daar hartelijk voor.

Voorbeeld tekst 5

De belangstelling en het medeleven ondervonden na het heengaan van ……………………

Naam Overledene

hebben wij zeer gewaardeerd. Uw aanwezigheid in het rouwcentrum, op de begraafplaats/in het crematorium, de schriftelijke reacties en de bloemen die wij ontvingen, hebben ons gesterkt en bemoedigd.

Voorbeeld tekst 6

Het heeft ons goedgedaan zoveel blijken van vriendschap en medeleven te mogen ontvangen na het overlijden van …………………….

Naam Overledene

Wij waarderen dat en betuigen u onze oprechte dank.

U kunt de bedankkaartjes ook online bestellen

U kunt de bedankkaartjes ook online bestellen via het onderstaande formulier. Rouwkaartdrukken.nl verzorgt dan een bedankkaartje en dat kan eventueel geheel in lijn met de rouwkaart. Maar dat kan natuurlijk ook afwijkend zijn als u een bedankaartje wenst met een ontwerp geheel naar eigen keuze. Na ontvangst van de bestelling maken wij voor u een proefdruk van het bedankkaartje. Deze proefdruk ontvangt u van ons per email.

vermeld hier de eventuele aanpassingen op de bestaande teksten
Een afwijkend aantal voor de postzegels kunt u hier onder vermelden.
Vul hier het aantal gewenste postzegels in voor verzending in Nederland.
Vul hier het gewenste aantal postzegels in voor buiten Nederland met Priority.
Als u zelf de kaarten gaat verzenden kunt u de kaarten ophalen bij één van de bovenstaande adressen. Verzenden als postpakket naar een door u opgegeven adres is ook mogelijk. Wij versturen altijd via PostNL. Bij pakketpost komt er altijd éénmalig (binnen Nederland) 6.95 euro verzendkosten bij. Bij het ophalen dient u vooraf even een afspraak te maken.